На кордоні з ЄС у Закарпатті перевірятимуть температуру у тих, хто їде з Італії

297b411-f-14687660221363345490

З вівторка, 25 лютого, на пункті пропуску автомобільного сполучення «Тиса» в Закарпатській області пасажирам будуть перевіряти температуру.

Про це повідомив очільник Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко, передає «Українська правда».

«Завтра з 8.00 ранку на «Тисі» буде забезпечена температурна перевірка всіх транспортних засобів і пасажирів, які прямують ними, з метою запобігання потрапляння осіб з ознаками коронавірусу», - розповідає Дейнеко.

За словами Дейнеко, найбільш потенційно небезпечним є пункт пропуску для автомобільного сполучення «Тиса», що розташований поблизу міста Чоп Закарпатської області.

Він розповів, що там виконуються нерегулярні рейси, близько 500 мікроавтобусів в тиждень, які перетинають державний кордон з України в Італію і в протилежному напрямку. Ними часто користуються українці, які їздять на заробітки в Італію.

Дейнеко підкреслив, в 99% випадків транспортні засоби, що прямують з Італії в Україну і навпаки, використовують саме цей пункт пропуску.

Також голова Держприкордонслужби зазначив, що на кордоні з Угорщиною в Закарпатській області є ще три пункти пропуску, проте вони менші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: