На Львівщині негода валила дерева (фото)

дерево

Патрульні поліцейські впродовж ночі регулювали рух на кількох ділянках доріг де впали дерева.

Пориви вітру знесли дерево на проїзну частину на 502 кілометрі автодороги Київ-Чоп. Поліцейські сповістили служби і регулювали рух, допоки дерево не забрали.

Невдовзі ще одне дерево впало за кілометр від вище згаданого місця і перекрило смухи руху в напрямку Львова. Тож далі довелося дбати про безпеку руху на тій ділянці, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Одразу 6 дерев впало на ділянці між населеними пунктами Куликів та Великий Дорошів. Оскільки напрямок до Львова був заблокований, патрульні забезпечили реверсний рух, а дорожні терміново ліквідовували наслідки негоди.

Ще одне дерево перекрило одну смугу руху на автодорозі Львів-Краковець. Патрульні сповістили відповідні служби і регулювали рух, допоки перешкоду не усунули.

У Львові також внаслідок сильного вітру впало декілька дерев. Усі комунальні служби працюють в посиленому режимі, - повідомляють у Львівській міській раді.

Так, минулої ночі через сильний вітер впало три дерева. Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, повалені дерева оперативно розкрижували, а вулиці розчистили для проїзду. Натомість пошкоджень дахів за ніч не зафіксовано.

«Ми були повідомлені про погіршення погодних умов з минулої ночі. Сьогодні зранку я провела нараду з усіма керівниками районів і комунальних служб. Аварійні бригади готові оперативно виїздити для ліквідації наслідків сильного вітру. Усіма необхідними інструментами вони забезпечені.

Так, минулої ночі через сильний вітер впало три дерева — на вул. Петлюри, 2, вул. Тернопільська, 6а, 10. Дерева розкрижували, а вулиці розчистили для проїзду.

Натомість пошкоджень дахів зафіксовано не було», — повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За інформацією Гідрометцентру, пориви вітру на території міста збережуться сьогодні і завтра. Тому всі комунальні служби районних адміністрацій та бригади ДСНС мобілізовані для оперативного реагування на складні погодні умови.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, для оперативного реагування комунальних служб, мешканців та всіх небайдужих просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

У області 24 лютого пориви вітру (південно-західний з переходом на північно-західний) 17 – 22 м/с, вночі та вранці по всій території, вдень місцями сильний вітер 25 – 30 м/с. Вночі та вранці подекуди значні опади, у вигляді дощу та мокрого снігу, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

У Львові, 24 лютого, пориви вітру 17 – 22 м/с, вночі та вранці сильний вітер 25 – 28 м/с. На дорогах ожеледиця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: