Рейтинг трьох партій, які проходять у Раду, зріс

вру

У лютому 2020 року рейтинг «Опозиційної платформи ˗ За життя», «Європейської солідарності» та «Батьківщини» зріс, у «Слуги народу» знизився на 9%, а партія «Голос» не потрапила б у Раду з 3,2% підтримки виборців.

Про це свідчать результати соціологічного опитування Центру Разумкова, проведеного 13-17 лютого.

«Якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради України, найбільшу підтримку виборців отримала б політична партія «Слуга народу» (за неї готові віддати свій голос 36% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме).

За «Опозиційну платформу ˗ За життя» готові віддати свій голос 15% тих респондентів, які прийдуть на виборчі дільниці і визначилися з вибором , за «Європейську солідарність» ˗ 13%, за ВО «Батьківщина» ˗ 10%, за партію «Сила і честь» ˗ 5%».


Таким чином, до Верховної Ради не потрапила би партія співака Святослава Вакарчука «Голос», натомість, з урахуванням похибки, мала шанс пройти б «Сила і честь» Ігоря Смешка.

Соціологи відзначають, що порівняно з результатами січневого опитування рівень підтримки «Слуга народу» знизився з 45% до 36%.

Після того зросли наміри голосувати за ВО «Батьківщина» (з 8% до 10%), за «Опозиційний блок» (з 0,9% до 2%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: