Частину промислового Підзамче хочуть забудувати

2020-02-26 08.42.17 drive.google.com 96e742af23b4

На громадському слуханні представлено проект детального плану території у районі вул. Г. Діаманда, вул. Равської, вул. Промислової у м. Львові.

За інформацією головного архітектора проекту, представника ДП Інститут «Містропроект» Юрія Столярова, у проекті опрацьовано планувальне рішення використання території площею 3,31 га. Пропонується загосподарювати занедбані території, на яких спорудити багатоповерхові будинки середньою поверховістю 8 поверхів, у північній частині ДПТ – розташувати комерційно-офісний комплекс із комерційними приміщеннями на перших поверхах та комплекс готелю-апартаментів на перспективу. Проектується школа-ліцей на 720 місць, ігрові майданчики для дітей, майданчик для дорослого населення.

Представник забудовника Ігор Гуменчук відзначив, що забудовник має намір зробити територію, яку охоплює ДПТ, комфортною для проживання, праці та відпочинку.

Завідувач сектору громадських слухань відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР Дзвенислава Челепіс повідомила, що письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 12 березня 2020 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: