Гончарук відреагував на чутки про відставку і зустріч з Тігіпком

630_360_1570622824-765

Прем'єр Олексій Гончарук заявив, що ніяких заяв про звільнення не писав.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що жодних заяв про відставку не писав. Про це він повідомив в ході брифінгу, передає РБК-Україна.

За його словами, свою відставку він також не обговорював з президентом Володимиром Зеленським.

«Я скільки себе пам'ятаю, мене звільняють. Уряд працює в нормальному режимі, кожен день наступаємо на хвіст якій-небудь корупційної лавочки... Ніяких заяв я не писав, з президентом не обговорював», - заявив прем'єр.

При цьому він додав, що з віце-прем'єром часів Віктора Януковичем Сергієм Тігіпком він зустрічався, проте уточнив, що він мав розмови з багатьма людьми для посилення штату Кабінету міністрів.

«З паном Тігіпком бачився, зустрічався..., подивився близько 20 осіб для посилення Кабміну радниками, людьми, які розуміють, що таке промисловість», - додав Гончарук.

Відзначимо, раніше у ряді ЗМІ з'явилася інформація про нібито можливе призначення Сергія Тігіпка прем'єром України. Джерела запевняють, що Олексій Гончарук поки не планує подавати у відставку, в  партії «Слуга народу» також запевняють, що питання зміни прем'єр-міністра ще не вирішене.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: