На Сколівщині викрили підприємця на привласненні мільйона державних грошей

1204347

Підприємець заволодів мільйоном гривень однієї з селищних рад Сколівського району, що на Львівщині.

Про це повідомляє пресцентр Прокуратури у Львівській області.

Слідчі підозрюють чоловіка, що склав та вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості. Згідно з умовами договору, очолюване ним ТзОВ зобов’язувалося встановити сонячні панелі, які за допомогою фотоелементів перетворюють енергію сонячного світла у електричний струм.

Вартість таких робіт склала трохи менше 1 млн грн. Однак, за імовірною вказівкою директора, було встановлено значно дешевші зразки (вуличні світлодіодні світильники на сонячній батареї), а це, у свою чергу, призвело до завищення обсягу виконаних робіт та привласнення більше 954 тис грн бюджетних коштів.

Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.Однак Прокуратура Львівщини не згідна з таким запобіжним заходом, тому оскаржує його і наполягає на триманні під вартою.

Чоловіка підозрюють у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем і у службовому підробленні. Слідство триває, фігуранту загрожує ув'язнення до 12 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскацію майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: