СБУ оголосила в розшук правоохоронця, який підозрюється в організації підпалу автомобіля журналістки

5dd28d1f-7ec1-435e-ac3b-3db48991402e_tv_w1200_r1_s

Михайло Чердак підозрюється в організації підпалу автомобіля журналістки Радіо Свобода Терещук Г.Б., а також у керівництві підготовки та вчиненні підпалу.

Про це інформує СБУ у Львівській області.

«Чердак Михайло Григорович, 02.05.1976 року народження, громадянин України, уродженець м. Львів. Одружений, має вищу освіту. Обіймає посаду старшого оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Франківського ВП ГУ НП у Львівській області. Раніше не судимий. Проживає у м. Львів.

Чердак М.Г. підозрюється в організації умисного знищення/пошкодження чужого майна через підпал автомобіля журналістки Радіо Свобода Терещук Г.Б., а також у керівництві підготовки та вчиненні підпалу. Дії зловмисника попередньо кваліфіковано за ч. 3 ст. 27 та ч. 2 ст. 347-1КК України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 30 січня невідомий підпалив авто львівської кореспондентки Радіо Свобода Галини Терещук. Поліція розслідує інцидент за статтею «пошкодження майна журналіста»: зараз опитують свідків та досліджують відео з камер спостереження. У МВС припускають, що це – замовний злочин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: