У Львові ексрегіоналка дасть брифінг

27 та 28 лютого відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у Львівській області. участь візьме народна депутатка від ОПЗЖ Наталія Королевська, представник від «Батьківщини» і Галина Третьякова  - народний депутат від «Слуги народу», голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

27 та 28 лютого відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у Львівській області. Участь візьме народна депутатка від ОПЗЖ Наталія Королевська, представник від «Батьківщини» і Галина Третьякова  - народний депутат від «Слуги народу», голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

За участю нардепів у Львівській ОДА відбудеться прес-брифінг «Новий трудовий Кодекс України та яка система пенсійного забезпечення вигідна для нашої країни».

Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Народні депутати України разом з представниками органів влади, профспілок Львівщини 27 лютого о 10.00 у Львівській ОДА обговорять новий трудовий Кодекс та систему пенсійного забезпечення. А о 15:00 у Львівському будинку вчених обговорять проблеми профспілкового руху в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: