Наділи наручники, повантажили в багажник: у Львові намагалися викрасти хлопця

pohishhenie-700x466
фото ілюстративне

У середу, 27 люто близько 23-ї години, патрульні 1 батальйону отримали орієнтування, що на вулиці Клепарівській біля стадіону СКА, викрали людину. Викрадення виявилося невдалим пранком товаришів.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Поліцейські зв’язалися із заявником - під час розмови з патрульними хлопець перебував у багажному відділенні автомобіля. 18-річний львів’янин повідомив, що двоє невідомих осіб підійшли до нього та попросили прикурити. Після чого накинулись на нього, зв'язали, одягнули наручники, мішок на голову та помістили у багажник. Він також повідомив, що чув із салону: невідомі планують повезти його у ліс та будуть вимагати викуп у батьків.

Завдяки технічним засобам, поліцейським вдалося визначити рух автомобіля. Патрульні встановили, що згаданий автомобіль може перебувати на вулиці Джерельна.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні помітили автомобіль BMW, де з багажного відділення двоє осіб витягували людину з мішком на голові та зі зв'язаними руками та ногами.

Інспектори затримали учасників конфлікту. З’ясовуючи обставини події, виявилось, що  викрадачами є 23-річні львів’яни, друзі заявника, які хотіли таким чином привітати його з днем народження. Всіх учасників події доставили у Шевченківський відділ поліції, для з’ясування обставин. Приймається рішення про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: