Які свята відзначають 27 лютого (іменини, народні прикмети)

7646016bb8e06583d830b276451e8c92

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 27 лютого в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 27 лютого в Україні і світі.

Свята та події 27 лютого

Міжнародний день полярного ведмедя. Цей День з’явився в наших календарях порівняно недавно, в 2014-му році. Це насамперед акція, спрямована на вирішення нагальних екологічних проблем. Міжнародний день полярного ведмедя виник за підтримки організації Polar Bears International. Метою цього Дня є підвищення обізнаності широкої громадськості про катастрофічні впливи глобального потепління на площу льодового покриття вод, де знаходиться природне середовище проживання полярного ведмедя. Якщо не вжити заходів зі скорочення шкідливих викидів вуглецю, які викликають глобальне потепління, то вже в найближчому майбутньому ми можемо стати свідками загрози зникнення цих прекрасних тварин з нашої планети.

27 лютого проводять День «І їжаку зрозуміло». В основі ідеї лежить концепція простоти. Сьогодні День Простіше простого або No Brainer Day (День Не напрягай мозок), як називають його на батьківщині в Америці. Безумовно, цей прекрасний день придумав хтось, у кого цей самий мозок працює відмінно.

За визначенням те, що «простіше простого» - це щось легке, очевидне і абсолютно логічне. Таким чином, сьогодні день, щоб виконувати тільки "легкі" завдання і дії. Якщо проект вимагає роздумів, вивчення або аналізу будь-якого роду, відкладіть його на завтра.

Задумайтесь на хвилину (але не довше!) і ви осягнете прекрасну концепцією цього дня. З нього можна витягти масу користі. Адже іноді саме надмірні роздуми перешкоджають виконанню нами багатьох справ. Якщо сьогодні зробите тільки ті, які не вимагають роздумів, увечері ви, швидше за все, будете дуже задоволені собою, позбувшись від вантажу завдань, які вас довго обтяжували, а ви цього навіть не усвідомлювали.

Іменини 27 лютого

Цього дня іменини святкують: Гарбіель, Онорина, Кирило, Михайло, Федір, Овксентій, Юрій, Аврам, Єгор, Георгій, Филимон та Ісаак.

Народні прикмети 27 лютого

За народними прикметами, у день Кирила повитухи приймали з гостинцями жінок, у яких вони приймали пологи. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила — до міцних морозів.

Гороскоп 27 лютого

Овен

Будь-які сумніви не матимуть хоч скільки-небудь вагомих підстав, тому за першої ж їхньої появи треба негайно і рішуче гнати їх геть.

Телець

Гарний час для того, щоб налагодити стосунки з рідними або близькими людьми, зіпсовані внаслідок прикрої сварки деякий час назад.

Близнюки

День підходить для спілкування на всіх рівнях: можна проводити переговори з партнерами, відвідувати корпоративні вечірки та призначати романтичні побачення.

Рак

Не можна допускати різких слів, дій і навіть думок на адресу інших людей, оскільки вони негативно позначаться не на тих, на кого вони спрямовані, а на мовцеві, тобто на вас.

Лев

Потрапивши в халепу, не варто поспішати з пошуками винних зовні – необхідно зусиллям волі змусити себе визнати свою помилку, а потім подумати про те, як її виправити.

Діва

Цього дня не рекомендується ризикувати – внаслідок необачного вчинку, швидше за все, не тільки не вдасться отримати бажане, але й імовірна втрата того, що вже вважається власністю.

Терези

Час сприятливий для вибору життєвого шляху, до того ж стосується це не тільки "юнаків у життєвих блуканнях", але й людей іншого віку, які опинилися на життєвому роздоріжжі.

Скорпіон

Раптово з'явиться людина з минулого, нагадає приємні моменти та одночасно дасть можливість із задоволенням провести день сьогоднішній.

Стрілець

День з повним правом можна назвати "батьківським" – його рекомендується провести зі своїми літніми родичами або, якщо таких, на жаль, вже немає, у колі своєї сім'ї.

Козеріг

Час можна цілком і повністю присвятити роботі: справи будуть йти легко, як по маслу, наміри вдаватимуться, а задумки втілюватимуться в життя, головне – не квапитися і не метушитися.

Водолій

Дрібні неприємності, які можливі цього часу, не варто приймати близько до серця – вони жодним чином не вплинуть ані на професійні успіхи, ані на гармонію в особистому житті.

Риби

День, коли рекомендується повертати борги: якщо немає можливості розплатитися повністю, потрібно віддати хоча б невелику частину того, що заборгували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: