На Донбасі поранили українського військового

2-5-860x580-c-1

Зараз він знаходиться у військовому мобільному госпіталі під наглядом медиків.

Із початку доби в результаті обстрілів з боку проросійських бойовиків на Донбасі отримав поранення військовослужбовець Збройних сил України, передає пресцентр Міністерства оборони.

«Один український військовослужбовець був поранений, зараз він у військовому мобільному госпіталі під наглядом медиків. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний», - повідомив на брифінгу полковник Максим Праута.

Він зазначив, що минулої ночі бойовики з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї 20 хвилин обстрілювали опорні пункти підрозділів Об'єднаних сил біля Водяного на Донецькому напрямку.

«Після 7-ї ранку з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти вели вогонь по позиціях наших військ неподалік н.п. Новотошківське, що на Луганському напрямку. З огляду на тривалість цього обстрілу - майже годину - наші воїни відповіли противнику з озброєння, що не заборонене домовленостями», - розповів Праута.

Нагадаємо, за добу бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Штаб ООС у ранковому зведенні повідомляв, що втрат серед ЗСУ не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: