У Франківську з температурою госпіталізували жінку, яка повернулася з Італії

гар лінія

В Івано-Франківську до клінічної інфекційної лікарні госпіталізували 63-річну жінку, яка приїхала з Італії.

Про це повідомив генеральний директор КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня» Роман Остяк, - пише Укрінформ.

«Так, до нас поступила жінка з Делятина. Вона була півроку в Італії. Перед її від’їздом там захворіли її онуки і донька. Їхній сімейний лікар підтвердив у них грип. Жінка повернулась з Італії додому з високою температурою в понеділок. Коли вона звернулась до лікаря, він , зважаючи на її повернення з Італії, автоматично скерував її до нас. У жінки є двобічна пневмонія. Але, згідно з нашим алгоритмом, ми відразу направили кур’єром до Києва її аналізи на наявність коранавірусу», - сказав Остяк.

Він зазначив, що наразі жінка почуває себе нормально, температура впала, але кашель зберігається.

«Нині вона в ізольованому боксі», - додав Остяк.

За його словами, за розпорядженням МОЗ, усіх, хто приїжджає з температурою зі Словаччини, Угорщини, Румунії, Італії та Китаю мають перевірити на наявність коронавірусу.

Нагадаємо, кожному, хто прилітає до Львова вимірюють температуру спеціальними інфрачервоними безконтактними термометрами. Процедура займає лише 10-15 секунд.

Оскільки багато українців повертаються додому автобусами, зокрема через пропускний пункт «Тиса», там із 25 лютого, також будуть застосовані аналогічні заходи перевірки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: