У львівських школах і садочках навчатимуть, як правильно мити руки

2AJwuY96UERdlwqEfjW1BXneD8W1LZVx

Задля зменшення ризику захворювання на гострі респіраторні захворювання, з понеділка, 2 березня, у школах і садочках Львова щодня проводитимуть 15-хвилинні профілактичні бесіди про правильну гігієну рук.

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

«З метою профілактики та попередження захворювань на гострі респіраторні захворювання, у школах і садочках нашого міста з 2 березня почнуть проводити профілактичні бесіди з дітьми щодо необхідності дотримання правил особистої гігієни. Управління освіти підготувало методичні матеріали для вчителів (різноманітні навчальні ролики, підручники, конспекти відповідних уроків), розмістило їх на Facebook-сторінці Навчально-методичного центру та надіслало листи безпосередньо для навчальних закладів. Тобто вчителі, опираючись на ці матеріали, навчатимуть учнів дбати про гігієну рук. Окрім того, були роздруковані інформаційні флаєри для кожного учня, які розповідатимуть про 5 простих кроків захисту себе і рідних та рекомендації для тих, хто повернувся з-за кордону. Діти зможуть самостійно прочитати інформацію, принести флаєри додому та розповісти близьким.

Така інформаційна кампанія проводитиметься постійно, щоб був результат. Вчителі проводитимуть короткі навчання, профілактичні бесіди, у холах школи на великих екранах транслюватимуться відповідні відеоролики. У навчальних закладах говоритимуть про це постійно, аби виробити у дітей відповідну культуру гігієни», — розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Зазначимо, у школи Львова закуповують диспенсери (дозатори) для гігієнічного дозування антисептиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: