На Самбірщині у тестовому режимі запрацювала система відеоспостереження

kamera
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Завдяки Програмі співробітництва громад Львівської області та належної співпраці і ініціативи поліцейських у Самбірському районі встановлено близько 30 камер відеоспостереження.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

11 аналітичних та 20 оглядових камер підключені до єдиної мережі, де за допомогою спеціального програмного забезпечення здійснюється моніторинг та аналіз ситуації на автомобільних дорогах регіону із забезпеченням безпеки на автошляхах.

За ініціативи керівництва Самбірського відділу поліції та голови Самбірської районної ради реалізовано проект із встановлення сучасної системи безпеки на автошляхах району.

За кошти Львівської обласної ради та фінансування місцевих громад (ОТГ) були закуплені центральний сервер та камери відеоспостереження з моніторами. До їх встановлення долучилися співробітники Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, Управління інформаційно-аналітичної підтримки поліції Львівщини. Відеосистема вже працює у тестовому режимі, невдовзі Самбірські правоохоронці зможуть використовувати її у своїй роботі.

Камери встановлені у місцях концентрації ДТП та на транспортних розв’язках, що дасть змогу покращити дорожньо-транспортну ситуацію в регіоні, а також допоможе оперативно розкривати злочини та правопорушення.

Окрім того, ще 13 камер запрацювали у Старосамбірському та Турківському районах і використовуються територіальними підрозділами поліції, які незабаром будуть включені до збудованої єдиної системи відеоспостереження.

Усі 44 камери незабаром будуть підключені до створеної єдиної системи відеоспостереження із виведенням в Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: