На Львівщині податкова міліція викрила схему обігу підакцизних товарів

87946962_2791540187601835_2187988286272700416_o
Фото: ДФС у Львівській області

Співробітниками податкової міліції Львівської області припинено незаконну схему обігу підакцизних товарів у прикордонних районах Львівської області та вилучено підакцизної продукції орієнтовною вартістю 505 тисяч гривень.

Про це повідомляє ДФС у Львівській області.

В рамках проведення операцій «Акциз-2020», «Щит» та розслідування кримінального провадження за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України, співробітниками податкової міліції Львівської області у лютому 2020 року задокументовано та припинено незаконну схему обігу підакцизних товарів у прикордонних районах Львівської області, з метою реалізації та подальшого переміщення через державний кордон на територію республіки Польща.

Вищевказані тютюнові вироби невідомого походження (сумнівної якості), складувались в складських (господарських) приміщеннях розташованих в прикордонній зоні пункту пропуску «Рава–Руська – Гребенне».

Частина тютюнової продукції реалізовувалась через мережу магазинів Жовківського району Львівської області та через інтернет-контент (Viber, Telegram) по занижених цінах і могли становити загрозу життю та здоров’ю громадян при їх палінні.

За результатами проведених заходів та на підставі ухвал Сихівського районного суду м. Львова, проведено ряд обшуків, за результатами яких виявлено і вилучено з незаконного обігу фальсифіковані тютюнові вироби торгових марок: «Джін лінг», «Демін», «Вест», «Кредо», «Фест», «NZ», «Маршал», «Мінськ», «Марвел», «Мальборо», «Парамаунт», «Квін», «ЛД», «Комплімент» в загальній кількості 8210 пачок, та лікеро-горілчані вироби торгових марок: «Пшенична Люботин», «П’яна хата». Орієнтовна вартість вилученої підакцизної продукції становить 505 тисяч гривень.

На даний час проводяться слідчо-розшукові заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: