У Львові чоловік намагався порізати поліцейських розбитою пляшкою

патрулька

29 лютого, о 15-й годині, піший екіпаж патрульної поліції у Шевченківському районі помітив підозрілу особу, яка озиралася навкруги та намагалася втекти. Зупинивши її для перевірки документів, патрульні встановили, що 23-річна громадянка перебуває в активному розшуку за ч.2 ст.185 (Крадіжка вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб)ККУ.

Коли затриману посадили до авто, до поліцейських підійшов невідомий чоловік, почав поводитись агресивно, висловлюватись нецензурною лайкою до інспекторів, штовхатися та перешкоджав затриманню жінки. Після чого, він підійшов до сміттєвої урни дістав скляну пляшку розбивши її, пішов в напрямку патрульних зі словами «зараз всіх поріжу тут». Інспектори вибили цей предмет з рук та затримали чоловіка. Невідомим виявився 38-річний мешканець Івано-Франківської області, друг цієї громадянки.

Про це повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ч.2 ст.342 (Опір працівникові поліції під час виконання ним службових обов’язків)ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: