За добу на Львівщині сталися 23 пожежі сухостою

zobrazhennya_viber_2020-03-01_14-44-27-1024x768-1
фото з соцмереж

Протягом доби 1 березня рятувальники отримали 23 повідомлення про пожежі сухостою.

Про це повідомляє пресцентр ГУ ДСНС у Львівській області.

Зокрема, масштабна пожежа сухої трави площею 3000 м. кв. сталася у с. Красне Буського району. Про пожежу повідомили о 19:12 , на місце події направили вогнеборців Буська. Рятувальники ліквідовували займання протягом півтори години та о 20:24 повністю ліквідували.

Того ж дня о 12:48 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави у с. Стремінь Сокальського району. На місце пожежі направили рятувальників з м. Великі мости. Пожежу ліквідували о 16:03, внаслідок займання було знищено суху траву та чагарники площею 2000 кв. м.

Ще одна пожежа була зафіксована о 15:21 у с. Розвадів Миколаївського району, де палала суха трава площею 2500 кв. Вогнеборці приборкували вогонь 4 години. Було знищено траву на площі 2500 кв. м.

Також сталися пожежі сухостою у м. Новий Розділ, м. Яворів, у с. Дуліби Жидачівського району, Раневичі Дрогобицького району, с. Млинька Жидачівського району, с. Вовковитця Бродівського району, с. Відники Пустомитівського району, с. Дроговиж Миколаївського району, с. Велике Сокальського району, с. Червоне Золочівського району, с. Пристань Сокальського району, с. Будьків Пустомитівського району, с. Добрівляни Жидачівського району, та с. Литовка Городоцького району.

У ДСНС попереджають, що через спалювання трави може спалахнути небезпечна пожежа. У вогні можуть загинути дрібні тварини. Екологи стверджують, що це забруднює атмосферу і псує родючий шар ґрунту. Крім того, за паління трави можна отримати штраф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: