У Львові запустять «Продуктовню»: крафтові товари найвищої якості

s1200

У середу, 25 березня, о 12:00 на території гуртового ринку «Шувар» (третій поверх м'ясного терміналу) відбудеться відкриття виробничого хабу «Продуктовня». Організатори запрошують підприємців долучитися до проєкту, а покупців оцінити якість продуктів.

«Продуктовня» – це соціальний проєкт, який допоможе дрібним виробникам просувати свій продукт офіційно та згідно з основними стандартами безпеки та якості. Кожен локальний підприємець, який створює крафтові продукти, зможе в максимально комфортних та безпечних умовах провадити виробництво.

«Продуктовня» надає змогу крафту «вийти з тіні» та розвивати українське мануфактурне виробництво, піднявши його на європейський рівень безпеки. Таким чином маленькі компанії можуть досягнути більшої впізнаваності та поширення свого продукту.

Із відкриттям «Продуктовні» буде запущено чотири ланки виробництва: сиров’ялені ковбаси, молочна продукція, соуси та джеми, а також мікрозелень. Кожна з них виготовлятиме унікальний крафтовий продукт за власною рецептурою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: