Що розглядатимуть на позачерговому засіданні Ради (порядок денний)

94

Верховна Рада на позачерговому засіданні 4 березня першим питанням розгляне Кабінет Міністрів України.

Про це йдеться в порядку денному на сайті ВР.

Після цього обговорять діяльність Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро, Офісу генпрокурора у сфері боротьби з корупцією та зміцнення правопорядку.

Для включення в порядок денний і прийняття рішення розглянуть законопроєкт про прийняття рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України 2020 року для участі в багатонаціональних навчаннях. Доповідатиме це питання міністр оборони Андрій Загороднюк.

Також планують розглянути законопроєкт про внесення змін у Закон «Про національну безпеку України» щодо набуття чинності положень про головнокомандувача ЗСУ, генштаб, види й і окремі роди військ. Доповідатиме також міністр оборони.

У другому читанні планують розглянути законопроєкт про внесення змін у деякі законодавчі акти у зв'язку з прийняттям Закону «Про запобігання корупції».

Окрім того, буде розглядатися ратифікація договору між Україною та Францією про офіційну підтримку посилення морської безпеки і охорони України.

Нагадаємо, на сьогоднішньому позачерговому засіданні розглядатимуть кандидатури нового прем'єр-міністра і деяких міністрів. З можливим складом оновленого Кабміну можна ознайомитися тут.

Крім того, можуть провести голосування за відставку генпрокурора Руслана Рябошапки. Вчора в парламенті зареєстрували постанову про висловлення йому недовіри. Разом із тим, за словами нардепа від «Слуги народу» Скічка, питання недовіри генпрокурору 4 березня не розглядатимуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: