У Добротворі працівник ТЕС на знак протесту просидів чотири години на 120-метровій трубі

1538558660
Фото: ДТЕК Енерго.

Протестуючи проти скорочення, 68-річний старший машиніст Добротвірської теплоелектростанції провів чотири години на 120-метровій димовій трубі. Зліз чоловік лише після того, як йому пообіцяли повернути роботу.

Про це пише zaxid.net.

Інцидент на Добротвірській ТЕС стався у середу, 3 березня. За словами селищного голови Добротвора Романа Ніколаєва, керівництво ТЕС відправило старшого машиніста у відпустку за свій рахунок. Дізнавшись про таке рішення, чоловік виліз на одну з труб ТЕС, вимагаючи повернути йому роботу.

Він уточнив, що зліз чоловік після того, як адміністрація ТЕС написала великими літерами на трубі, що його повернули до роботи. Після цього медики перевірили стан здоров'я машиніста і відпустили його додому.

За словами Романа Ніколаєва, ще від грудня 2019 року багатьох працівників ТЕС відправляють у неоплачувані відпустки, а частину працівників звільнили. За його словами, зараз на підприємстві працює 600-700 осіб.

У компанії «ДТЕК Енерго», складовою частиною якої є «ДТЕК Західенерго», підтвердили інцидент на Добротвірській ТЕС, зазначивши, що працівник порушив внутрішні правила безпеки і після того, як він спустився з труби, на нього було складено протокол про адміністративне порушення.

За інформацією компанії, Добротвірська ТЕС працює на половину потужності через проблеми зі збутом електроенергії і адміністрація змушена виводити частину персоналу у простій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: