Не вписалась у поворот: п'яна львів'янка розтрощила авто знайомого (відео)

2020-03-05 16.30.39 www.facebook.com 7e0c02c25fe5

У четвер, 5 березня, близько 2-ї години ночі на перехресті Любінська-Виговського водій автомобіля Volkswagen Golf вчинила ДТП.

Як інформують у Патрульній поліції Львівської області, 24-річна львів'янка була не уважною за кермом, під час обрання безпечної швидкості не врахувала змін дорожньої обстановки і з'їхала з проїжджої частини.

Дівчина здійснила наїзд на перешкоду, а саме металеві парапети та металевий стовп та смітник. Автомобіль не підлягає ремонту.

Водійка і пасажири мали ознаки алкогольного сп'яніння. Спочатку вони не зізнавалися хто з них був за кермом. На місце події прийшов власник автомобіля, який сказав оформляти аварію на нього і начебто саме він був кермом. Однак чоловік не врахував той факт, що патрульні вже мали змогу ознайомитися з відео із камер спостереження. Там чітко було видно і момент аварії, і те хто виходить з водійських дверей.

Подруги водійки написали пояснення, де вказали, що саме вона була за кермом. Жінка зізналася, що це правда.

Порушниця відмовилася від перевірки на стан алкогольного сп'яніння. На неї склали два протоколи: за ч.1 ст.130 ( Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння) КУпАП та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: