Які свята відзначають 5 березня (іменини, народні прикмети)

IMG_8894-696x464

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 5 березня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 5 березня в Україні і світі.

Свята та події 5 березня

  • 5 березня проводять Європейський день геодезії і геоінформації.
  • 5 березня проводять Всесвітній день енергоефективності. Мета - підвищити обізнаність про раціональне використання енергії
  • 5 березня проводять День багатогранної особистості.
  • 5 березня проводять День унікальних імен. Відзначають з 1997 року.

Іменини 5 березня

Цього дня іменини святкують: Корнилій, Лев, Ярослав, Агафон, Сидір, Корній, Віссаріон, Ісидор, Розалія та Віктор.

Народні прикмети 5 березня

Якщо граки і галки спочатку високо злітають, а потім стрілою спускаються до землі, значить, бути снігу.

Гороскоп 5 березня

Овен

Співчуваючи іншим, в жодному разі не можна жаліти себе, навіть якщо підстави для цього у вас вагомі: таке відчуття відніме сили, необхідні для життя і роботи.

Телець

У тому, що слово не горобець, вам доведеться переконатися на власному досвіді, тому, перш ніж що-небудь сказати, необхідно добре подумати, а ще краще – помовчати.

Близнюки

Щоб не стати жертвою шахраїв, необхідно надавати допомогу тільки тим, хто її дійсно потребує, що ж до решти, то їм необхідно навчитися відмовляти.

Рак

Енергію, якої цього часу буде предостатньо, треба направити в правильне русло, інакше вона розпорошиться на дрібниці, а досягти поставленої мети так і не вдасться.

Лев

Цього дня можна не боятися власної щирості, людяності і доброти, навпаки, можна демонструвати ці якості оточення – воно їх обов'язково оцінить.

Діва

Не варто вступати в тісний контакт з близькими людьми – велика ймовірність, здавалося б, несерйозною сварки, яка приведе до тривалого конфлікту.

Терези

Дратівливість у вашому виконанні – явище рідкісне, але тим небезпечніша вона для оточення: постарайтеся стримувати себе, в іншому разі ризикуєте нажити ворогів.

Скорпіон

Багато хто буде тягнутися до вас, просити допомоги і ради, не шкодуйте моральних сил ні на те, ні на інше, тим більше що це практично нічого не буде вам коштувати.

Стрілець

Не можна ображатися на близьких людей, які, можливо, будуть занадто різкими стосовно вас: ви теж часто буваєте нестриманими, тому не варто строго судити інших.

Козеріг

Якщо вам потрібно вибрати комусь подарунок, сміливо вирушайте до магазину – там вдасться відшукати унікальну річ, яка якомога ліпше підійде людині, якій вона призначена.

Водолій

День ідеально підходить для відпочинку: останнім часом ви багато та успішно працювали, тому заслужили невеликий перепочинок – головне, щоб вона була активною.

Риби

Не варто намагатися встигнути скрізь – необхідно вибрати пріоритетний проєкт і діяти винятково в цьому напрямі, залишивши на час справи, які можуть почекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: