Поліцейьскі затримали львів'янина, який перевозив масштабну партію контрафактного алкоголю й цигарок (фото)

89372148_4085342988172742_3509586758754893824_o

Правоохоронці не допустили реалізаціЇ контрафактних алкоголю й цигарок на Львівщині

5 березня співробітники Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками Управління патрульної поліції Львівської області та слідчими Франківського відділу поліції виявили та вилучили більше 2100 пляшок горілки та 6 тисяч пачок цигарок невідомого походження.

Підакцизну продукцію у мікроавтобусі перевозив 27-річний львів’янин. Виявлену горілку та тютюнові вироби правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до семи років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють джерело походження вилучених горілчаних та тютюнових виробів, проводяться заходи для встановлення мережі збуту контрафактної підакцизної продукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: