Слідчі ДБР у Львові затримали посадовця на хабарі

630_360_1516088200-3737

У п'ятницю, 6 березня, слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань Львова затримали начальника аварійно-рятувального загону Управління ДСНС в Закарпатській області за вимагання та одержання хабара.

Про це повідомляє пресцентр ДБР.

За попередньою інформацією, посадовець вимагав від громадянина 3 000 доларів США - за це обіцяв чоловіку працевлаштувати його в один з підрозділів Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Слідчі ДБР затримали начальника загону під час одержання частини хабара в сумі 300 доларів США. Зараз тривають слідчі дії. Невдовзі посадовцю буде оголошено про підозру та обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Закарпатської області. Оперативний супровід – Управління СБУ в Закарпатській області.

У разі доведення вини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: