Львівські патрульні затримали двох наркоторговців

Безымянный3232
Фото: патрульна поліція

Сьогодні вночі патрульні поліцейські роти тактико-оперативного реагування, патрулюючи на вулиці Михайла Гайворонського звернули увагу на двох чоловіків, які помітивши службовий автомобіль різко змінили напрямок руху та намагалися втекти.

Поліцейські наздогнали їх, повідомляють у патрульній поліції.

Під час спілкування поліцейські помітили, що один з них нервує та уникає розмови. Провівши поверхневу перевірку патрульні виявили у нього в лівій кишені куртки, два поліетиленові пакети чорного кольору, зі слів 21-річного затриманого, "марихуана". Також, вони розповіли, що займаються збутом наркотичних речовин методом закладок та неподалік, якраз розклали декілька згортків.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції, де в присутності понятих, вилучили ці пакети, а також на сусідній вулиці розкладені ними ще 4 закладки.

Також, інспектори встановили, що дані хлопці займаються набором на роботу для незаконної діяльності та розповсюдження "закладок" на території України.

Тепер хлопцям загрожує кримінальна відповідальність за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: