На Львівщині піротехніки знищили артснаряди ІІ Світової війни

Безымянный21
Фото: ДСНС

Минулої доби, 6 березня о 10:30 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 122 мм артилерійський снаряд ІІ Світової війни.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області.

Даний боєприпас було виявлено в с. Пониковиця Бродівського району місцевими мешканцями під час прогулянки поблизу ставка.

Цього ж дня о 18:30 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 57 мм артилерійський снаряд ІІ Світової війни, який було виявлено 05 березня в м. Дрогобич на вул. Трускавецька, місцевими мешканцями під час прогулянки лісом.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними предметами!

Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі їх не можна чіпати. Не намагайтеся самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

На изображении может находиться: трава и на улице

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: