У Львові оперативники затримали зловмисника, причетного до вбивства двох жінок

1563545268_5d31b9fe9e728
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

У Франківський відділ поліції 7 березня надійшло повідомлення від патрульних поліцейських про те, що прибувши на виклик по вулиці Антоновича у Львові, вони виявили в одній з квартир тіла двох жінок з ознаками насильницької смерті.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку Головного управління поліції Львівщини, територіального підрозділу поліції та співробітники інших служб.

Правоохоронці встановили особи загиблих – ними виявились мешканки квартири віком 57 та 36 років, матір і донька. На їх тілах експерти виявили чисельні колото-різані рани.

«Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, опитали сусідів та знайомих жертв, а також переглянули камери відеоспостереження. Вже за кілька годин було встановлено, що до вбивства жінок причетний  47-річний львів’янин.

Зловмисник затриманий у порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: