Хулігани розгромили вагон електрички «Львів - Сокаль» (відео)

укрзалізниця

Вандали виламали сидіння і потрощили ними шибки вікон і дверей у вагоні, а також автоматичних розсувних дверей.

Вандали розгромили вагон дизель-поїзда «Львів - Сокаль» і зняли свої «розваги» на відео.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».


«Інцидент стався ввечері 8 березня у приміському поїзді №6056 сполученням «Львів - Сокаль». Під час руху невідомі влаштували погром у салоні вагона. Свої дії зловмисники зняли на відео, яким, очевидно, вирішили похвалитися в соціальних мережах», - йдеться в повідомленні.

Виявивши пошкодження рухомого складу, залізничники повідомили про це в поліцію, проте коли правоохоронці прибули на кінцеву станцію «Сокаль», хуліганів у поїзді вже не було.

Поліцейські проводять розслідування цього випадку і встановлюють особи зловмисників, а залізничники підраховують суму збитків і визначають обсяги додаткових робіт, необхідних для відновлення пошкодженого вагона.

В УЗ зазначають, що протягом минулого року в господарстві приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Львівська залізниця» було зафіксовано 21 випадок пошкодження, розукомплектування, навмисного псування устаткування і крадіжок елементів рухомого складу. Загальна сума збитку, заподіяного злодіями, хуліганами і недбалими пасажирами, становить майже 220 тис. гривень. При цьому залізничники акцентують увагу не тільки на матеріальних втратах, а зазначають, що такі випадки становлять серйозну загрозу безпеці руху, а також життю і здоров'ю пасажирів і персоналу магістралі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: