Мерія вирішила, що робитиме з МАФом на Чорновола, 57

unnamed (14)

У вівторок, 10 березня, на засіданні виконавчого комітету депутати Львівської міської ради прийняли рішення щодо демонтажу неправомірно встановленої тимчасової споруди на пр. Чорновола, 57.

Про це повідомляє пресцентр Львівської міської ради.

Відтак Львівська міська рада готує матеріали у правоохоронні органи щодо притягнення до відповідальності осіб, які приймали незаконні рішення щодо МАФу.

«Дозвіл надавався на встановлення малої архітектурної форми, договір оренди конструктивних елементів благоустрою закінчився наприкінці 2019 року, але паспорта прив`язки власник не отримував. Фактично, там міг би бути встановлений кіоск, тобто МАФ, але виникло рішення суду, яким оформлено право власності на неіснуючий об`єкт і в подальшому ми розуміємо, що зараз відбувається будівництво, де власник має фіктивне право власності на це майно», - розповіла директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич.

За словами чиновниці, інспекція ДАБК видавала приписи і складала постанови про адміністративні правопорушення, однак минуло 3 місяці і жоден з тих документів не є оскаржений.

Тому, вважає Пайонкевич, найкраще — це рішення виконавчого комітету про демонтаж.

Нагадаємо, Львівська міська рада готує матеріали до правоохоронних органів щодо притягнення до відповідальності осіб, які приймали незаконні рішення щодо МАФу на пр. Чорновола, 57.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: