На Донбасі поранено українського бійця

1504092906-2447-zsu

Унаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав бойове ураження.

Про це повідомили в пресслужбі Міноборони України.

За 9 березня в зоні операції Об'єднаних сил збройні формування Росії 10 разів порушили режим припинення вогню, використовуючи заборонені міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети, БПЛА, кулемети та стрілецьку зброю.

Поряд з Широкиним і Гнутовим Донецької області супротивник з безпілотних літальних апаратів скинув ВОГ-17.

«Противник, нехтуючи правилами Міжнародного гуманітарного права, здійснив підступний обстріл санітарного автомобіля. За допомогою безпілотних літальних апаратів ворог скинув два заряди ВОГ-17 на дах транспорту, який мав маркувальні емблеми Червоного хреста», - додали в Міноборони.

Двічі відкривали вогонь біля Авдіївки - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поряд з Горіховим стріляли з мінометів калібру 120 мм (5 мін), неподалік Зайцевого випустили 4 міни з міномета калібру 82 мм.

Поряд з Водяним обстріл вели з міномета калібру 82 мм (4 міни), також зафіксували 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомета.

У районі Новолуганського, Луганського та Травневого стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, українська розвідка повідомила про плани Росії видворити в ОРДЛО українця, який нещодавно повернувся з Китаю і в якого підозрюють коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: