Позачергову Раду можуть зібрати 17-20 березня

вру1
Фото ілюстрати

Перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко не виключає, що 17-20 березня може відбутися позачергове засідання Верховної Ради з кадрових питань щодо уряду.

Про це він сказав журналістам 10 березня після засідання «круглого» столу на тему «Реформування законодавства, що регулює місцеві вибори», - повідомляє Укрінформ.

«Якщо йдеться про кадрові призначення, зважаючи на необхідність підсилити економічний блок, то, можливо, наступного тижня й буде позачергове пленарне засідання. Але, можливо, туди ввійдуть й інші нагальні питання. Але поки що проведення цього засідання ніхто не ініціював. Його може ініціювати або Президент, або депутати, але ми поки підписи не збираємо, у нас нема такого розуміння, у нас немає інформації щодо кандидатури, немає консенсусу в цьому», - зазначив Корнієнко.

При цьому він припустив, що «ясність» стосовно можливості проведення позачергового засідання Ради може бути внесена 13 березня. «Якщо оголошувати позачергове на середу (18 березня, - ред.), то його в п'ятницю (13 березня, - ред.) треба ініціювати або нам, або Президенту, не пізніше, ніж за три дні, щоб був порядок денний, депутати розуміли, що відбувається. Або тоді ми з понеділка переходимо знов у четвер (депутати можуть 16 березня ініціювати проведення процедури позачергового засідання на 19 березня, - ред.), або навіть у п'ятницю», - уточнив Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: