У лікарні Мечникова розповіли про стан бійців, в автомобіль яких влучила протитанкова ракета

30999_451379201603649_1831323258_n
Фото з відкритих джерел.

Сьогодні, 10 березня, у стані двох бійців, які зазнали поранень внаслідок влучання протитанкової ракети у їхній автомобіль у районі Водяного і були доставлені у Дніпро, простежується позитивна динаміка.

Про це на своїй сторінці у Фейсьуку повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарня ім. І. І. Мечникова Сергій Риженко.

«Двоє поранених доставлені в Мечникова в день 8 Березня. Два влучання протитанкової ракети в автомобіль в районі Водяного. Про долю двох інших бійців, з якими вони були, невідомо. Ракети, як правило, залишають мало шансів.

Сергій, 39 років, водій. Доставлений з контузією, акубаротравмою, розривом слухового проходу, родом з Херсонської області. Він і раніше був в зоні АТО.

Дмитро, старшина, 33 роки, родом з Кіровоградської області. Йому осколок пробив око, поранення грудної клітини, живота, лівого плеча, передпліччя, кисті, стегна. Обличчя закривавлене при вступі до Мечникова. Офтальмологи провели складну операцію з порятунку ока», – написав Сергій Риженко.

І додав, що стан бійців сьогодні на ранок з величезною позитивною динамікою.

А до Дмитру приїхала дружина.

«Реаніматологи Мечникова кажуть – любов лікує краще», – сказав головний лікар.

Нагадаємо, 8 березня, російські окупанти обстріляли з протитанкового ракетного комплексу вантажний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил, який рухався до позицій українських військовослужбовців. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення та один – бойове ураження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: