Які свята відзначають 10 березня (іменини, народні прикмети)

2679723_800x600_2018
Фото: відкриті джерела

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 10 березня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 10 березня в Україні і світі.

Свята та події 10 березня

10 березня відзначають Пурім (іудейське свято у пам’ять про чудове спасіння євреїв в Персидському царстві більше 2400 р. тому)

Іменини 10 березня

Цього дня іменини святкують:  Тарас, Антон, Євген, Федір, Регіна, Маркел, Маркело та Пафнутій.

Народні прикмети 10 березня

  • Грім в цей день віщує похолодання.
  • Гарна погода на Тарасія обіцяє гоже літо.
  • Ворони купаються – до тепла.
  • Сніг з дощем – до повноводдя.

Гороскоп 10 березня

Овен

Старі, неабияк набридлі конфлікти отримають шанс на розв'язання – оточення буде схильне розуміти інших, іти їм назустріч, шукати та знаходити компроміси у стосунках.

Телець

Будь-яку хибу, скоєну цього дня, необхідно буде одразу ж визнати та спробувати виправити: якщо зробити це вчасно - швидше за все, ніхто не помітить помилки.

Близнюки

Як би не складалися обставини, небажано дратуватися через дрібниці – вони надто незначущі й того не варті, а настрій буде безнадійно зіпсовано.

Рак

Почувши неприємні слова від близької людини або співробітника, треба не ображатися, а робити певні висновки щодо подальшого спілкування з цією людиною.

Лев

Встояти перед бажанням сяяти і панувати у суспільстві друзів і знайомих буде нелегко, але необхідно, якщо, звісно, ви не хочете здаватися їм кумедними.

Діва

Ухвалення важливого рішення бажано відкласти на кілька днів – у цей час важко буде відокремити правильні аргументи, якими необхідно керуватися, від помилкових.

Терези

Серед справ необхідно обрати головні і другорядні: на перших потрібно зосередитися, а від решти – тимчасово відмовитися.

Скорпіон

Гарний час для того, щоб почати життя з чистого аркуша: визнавши минулі хиби, можна буде легко їх виправити, а в майбутньому врахувати попередній досвід.

Стрілець

Попри бажання жити на повні груди, необхідно знати міру у всьому, і, насамперед, змінити активну поведінку на спокійну і врівноважену.

Козеріг

На роботі вам вигадати порох, на жаль, не вдасться, тому краще зосередитися на заняттях, які приносять задоволення – почитати, подивитися улюблений серіал, а ще краще – погуляти в найближчому парку.

Водолій

День не годиться для підписання важливих документів та укладення серйозних угод – їх, за можливості, краще пересунути на більш сприятливий час.

Риби

Головне - не змарнувати енергію, надану вищими силами на цей день: тоді вдасться не лише виконати, але й перевиконати все, що ви запланували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: