За лютий львів'яни отримають дешевші платіжки за тепло і гарячу воду

original-photo (1)

За лютий львів'яни заплатять на третину менше.

Про це повідомляє пресцентр Львівської міськради.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР. Нарахування зменшено орієнтовно на 31%. Для цього з міського бюджету виділять 14 млн грн на дофінансування теплопостачальних підприємств Львова.

«Цього місяця зменшилася вартість газу, яку споживають наші теплопостачальні підприємства на 37%, у порівнянні з вартістю газу, яка є в тарифі, тому пропонуємо здійснити перерахунок вартості послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води за лютий місяць. Розмір перерахунку складатиме орієнтовно 31%. Це орієнтовно зменшення від 300 до 600 грн в платіжках споживачів», — доповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Як наголосила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, таке рішення приймається вже втретє. Так, за грудень 2019 р було зменшено нарахування на 26%, за січень — на 24%, а тепер за лютий — на 31%. Проте досі не прийняті НК РЕКП нові тарифи на теплопостачання, тому з міського бюджету доведеться дофінансовувати тепловиків Львова. Для цього потрібно буде 14 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: