Львівське ДБР викрило прикордонника на хабарі у 1000 доларів

unnamed (15)

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали військовослужбовця відділення інспекторів прикордонної служби «Великий Бичків» Мукачівського прикордонного загону Держприкордонслужби за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресцентр ДБР.

За попередньою інформацією, прикордонник вимагав від громадянина 1000 доларів США хабара за сприяння у незаконному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України. За «винагороду» військовослужбовець обіцяв надавати інформацію про час та місце розташування прикордонних нарядів на кордоні з Румунією.

Прикордонника затримали «на гарячому» під час одержання частини хабара розміром 800 доларів США. Наразі проводяться обшуки за місцем тимчасового проживання та проходження служби затриманого, готується повідомлення про підозру.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює військова прокуратура Ужгородського гарнізону Західного регіону України. Оперативний супровід – представництво Внутрішньої безпеки в Закарпатській області ГУ  ВБ Служби безпеки України.

У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: