У Львові на зупинці побили дівчину, бо вона не хотіла знайомитись

патрулька1

Сьогодні, близько 6-ї години ранку на спецлінію 102 зателефонувала дівчина та повідомила, що чекаючи на автобус на вулиці Шевченка в мікрорайоні Рясне 1, до неї підійшло двоє невідомих чоловіків, почали образливо чіплятися, висловлюючись нецензурними словами маючи намір познайомитись. Коли заявниця їм відмовила, один з чоловіків вдарив її кулаком в обличчя, після чого обидвоє втекли.

11 березня, близько 6-ї години ранку на спецлінію 102 зателефонувала дівчина та повідомила, що чекаючи на автобус на вулиці Шевченка в мікрорайоні Рясне 1, до неї підійшло двоє невідомих чоловіків, почали образливо чіплятися, висловлюючись нецензурними словами маючи намір познайомитись. Коли заявниця їм відмовила, один з чоловіків вдарив її кулаком в обличчя, після чого обидвоє втекли.

Про це повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Патрульні прибули за вказаною адресою, зустрілись із заявницею, яка детально описала своїх кривдників та написала на них заяву.

Патрульні почали обстежувати прилеглі території і за 2 кілометри від місця події, помітили підозрілого чоловіка, який збігався з описом заявниці. Поліцейські зупинили його, ним виявився 45-річний львів’янин. Патрульні доставили його в Шевченківський відділ поліції для з’ясування усіх обставин.

Потерпіла опізнала цього чоловіка.

Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ, що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: