У заступниці МОЗ Британії виявили коронавірус

_106112027_p07430ms

Заступниця міністра охорони здоров’я Великої Британії і член парламенту від Консервативної партії Надін Дорріс повідомила, що у неї діагностували коронавірус.

Про це інформує BBC.

За словами Дорріс, через це вона самоізолюється вдома. На даний час медичні служби відстежують всі її контакти.

За повідомленням департаменту охорони здоров’я, Дорріс відчула перші симптоми нездужання минулого четверга. Того ж дня вона відвідувала подію, на якій головував прем’єр-міністр. Вона самоізолювалася у п’ятницю.

62-річна міністр повідомила, що хвилюється за свою 84-річну матір, яка була з нею і у вівторок почала кашляти.

Міністр охорони здоровʼя Британії Метт Генкок й інші чиновники, які контактували з Дорріс, мають пройти тест на COVID-19.

За останніми даними, від спричиненого новим коронавірусом захворювання у Великій Британії померли шестеро людей. Всього в країні виявили 382 випадки інфікування.

Захворювання COVID-19 спричиняється коронавірусом SARS-CoV-2, раніше відомим як 2019-nCoV, що належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби легкий, в інших – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем. Це може перерости в пневмонію, що може стати смертельною. Більшість хворих видужує; помирають переважно люди з ослабленою імунною системою, зокрема літні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: