Депутата Львівської облради затримали на хабарі

225396

Начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, депутата Львівської обласної ради Михайла Дзюдзя затримали під час отримання хабара.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив Міністр юстиції Денис Малюська.

«Є (точніше був) у мене такий підлеглий – Дзюдзь Михайло Семенович – керівник (колишній) Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мін’юсту, депутат Львівської обласної ради (фракція Європейська солідарність), генерал-майор», – написав міністр.

Він зазначив, що саме 11 березня Михайла Дзюдзя попередили про звільнення.

«В останній робочий день (був попереджений про звільнення), після селекторної наради, на якій усім вкотре нагадали про те, що хабарі толерувати ніхто не буде, взяв хабар у розмірі близько однієї тисячі доларів США від одного зі своїх підлеглих і був затриманий у результаті спільної операції СБУ та НАБУ за підтримки управління внутрішньої безпеки Мін’юсту. Наскільки розумію, це був останній із кількох періодичних платежів», – написав Денис Малюська.

Так само про затримання Михайла Дзюдзя на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив колишній очільник Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький.

«Призначений при донецьких, потім мені його не дав звільнити Петренко, дуже він йому і Чернишову (трохи пізніше) сподобався.(…) Затримали врешті Дзюдзя – начальника Західного МРУ на систематичних поборах з установ регіонів», – написав Сергій Старенький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: