Львів'ян просять не користуватися сушками для рук

1530793316-8413

Міський штаб прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусу вкотре рекомендує не використовувати сушки для рук, замінивши їх паперовими рушниками.

Про це повідомляє пресцентр Львівської міськради.

«Наше задання — дати львів’янам гарантію, впевненість та відчуття спокою. Усі рекомендації штабу є обов’язковими до виконання. Ми також звернулись до міст-партнерів, щоб вони давали інформацію, яка у них ситуація, що вони роблять. Є багато цікавих думок. Скажімо, новиною була інформація, що в багатьох містах світу починають відмовлятись від сушок рук і рекомендують використовувати лише паперові рушнички», — зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, учора міська комісія з питань ТЕБ і НС під час позапланового засідання ухвалила призупинити навчання у школах, дитячих садочках та закладах позашкілля з 12 березня до 3 квітня. Також прийнято рішення призупинити проведення культурних та спортивних заходів, обмежити масові заходи (>200 осіб), не допускати осіб із підвищеною температурою тіла, посилити дезінфекцію в установах, організаціях, на підприємствах та в торговельно-розважальних центрах тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: