МАУ скасує близько двох тисяч авіарейсів

мау
Фото (ілюстративне). З відкритих джерел

Цієї весниі, в зв'язу з поширенням коронавірусу авакомпанія МАУ скасує близько двох тисяч рейсів. Пасажирам рекомендується перевіряти статус своїх рейсів за кілька діб до вильоту.

Цієї весни, в зв'язу з поширенням коронавірусу у світі, авіакомпанія МАУ скасує близько двох тисяч рейсів. Пасажирам рекомендується перевіряти статус своїх рейсів за кілька діб до вильоту.

«Безпека і здоров’я наших пасажирів та екіпажів є для МАУ пріоритетом номер один.

Авіакомпанія тісно співпрацює з національними і міжнародними органами у питаннях недопущення подальшого поширення коронавірусу і виконує всі вимоги ВООЗ, Міністерства охорони здоров’я України та країн призначення.

Як і всі інші авіакомпанії світу, МАУ має продовжувати забезпечувати повітряне сполучення між країнами і континентами і водночас балансувати потреби пасажирів з експлуатаційними проблемами, які виникли через обмеження на в'їзд, запроваджені низкою країн. Саме тому навесні 2020 буде скасовано близько 2000 рейсів.

Пасажирам рекомендується перевіряти статус своїх рейсів за кілька діб до вильоту, а також слідкувати за правилами в’їзду країн, до яких вони прямують. Будь ласка, зверніть увагу, що обмеження можуть запроваджуватися та зніматися в стислі терміни.
Про будь-які подальші зміни в розклади ми інформуватимемо додатково – на сайті та у соціальних мережах. Авіакомпанія проактивно зв’язуватиметься з пасажирами, які під час бронювання залишили свої прямі контакти» - написали в авіакомпанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: