Всі школи і виші Львова продовжать роботу дистанційно, - Садовий

95953195

Відсьогодні, 12 березня, всі навчальні заклади Львова призупиняють освітній процес. Школи та університети проводитимуть навчання дистанційно.

Про це у середу, 11 березня, на брифінгу розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«Всі навчальні заклади Львова готові до дистанційного навчання. Я сьогодні мав розову з ректором Університету безпеки життєдіяльності, з ректором Львівської політехніки, з ректором Національного університету ім. І. Франка — всі вони готові, вводять цю норму від завтра. Така ж ситуація з нашими школами. Всі діти отримають чіткі завдання, буде постійний зв'язок учнів з класними керівниками, вчителями», — сказав Андрій Садовий.

Варто зазначити, що навчання призупиняється не лише у міських закладах, а й у державних і приватних.

Також мер Львова додав, що батьки дітей, які відвідують дитячі садочки та школи, повинні врегулювати питання з роботою, а їх працедавці мають піти їм на зустріч.

«Садочки наступні 2 дні будуть працювати, бо багато батьків не мають куди відправити дітей. За цей час вони повинні врегулювати свої відносини на роботі. Ще раз закликаю працедавців дати таку можливість на час карантину батькам, які мають малих дітей, побути вдома, чи дати роботу дистанційно, чи просто відпустити додому. Має бути здоровий глузд на ці три тижні, має бути взаємоповага, взаємна підтримка. Якщо ви бачите якісь речі, що треба поправити, телефонуйте на „Гарячу лінію“, пишіть на сторінки у Фейсбуці. Важливо не бути байдужими, не піддаватись на різні агресії, провокації, бо це наше місто і наша країна. Ми повинні бути як одна велика родина», — наголосив міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: