Які свята відзначають 12 березня (іменини, народні прикмети)

ms-office-vulnerabilities-sas-2019-featured

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 12 березня в Україні і світі.

Свята та події 12 березня

12 березня проводять Всесвітній день боротьби з кібер-цензурою. З ініціативи організацій «Репортери без кордонів» і «Міжнародної амністії» в 2009 році.

12 березня проводять Всесвітній день нирки. Дата на 2020 рік. Відзначається в 2-й четвер березня. Це глобальна кампанія з підвищення обізнаності про здоров'я, в якій основна увага приділяється важливості нирок і скорочення частоти і наслідків захворювань нирок і пов'язаних з ними проблем зі здоров'ям у всьому світі.

12 березня проводять Всесвітній тиждень знань про мозок. З 12 по 18 березня.

12 березня проводять День організації домашнього офісу.

Іменини 12 березня

Цього дня іменини святкують:  Прокіп, Тит, Степан, Макар, Яків, Юліан, Маркіян, Тимофій та Фалалій.

Народні прикмети 12 березня

  • Якщо верба на маківці не розпустилася, то щедрим буде другий посів. А якщо розпустилася на маківці з початку, то  сіяти раніше не треба.
  • З цього дня (Прокоп Презимній) настає справжня весна, а річки розкриваються від льоду. Хоч у цей день погода може бути не повністю теплою, зима вже залишається позаду.
  • Якщо дорогу перебігла собака, удачі не буде, але й біда пройде повз.
  • Якщо по дорозі розпрягається кінь, у цей час вдома може статися щось погане.

Гороскоп 12 березня

Овен

Ділитися сокровенним цього дня можна тільки з тими, кому ви безумовно довіряєте, – друзям чи рідним, інших необхідно вивести за коло спілкування.

Телець

Найзатребуваніша якість цього дня – вміння опанувати себе: якщо дати волю емоціям, вони накриють з головою і вас, і тих, хто вас оточує.

Близнюки

Ділові переговори наполегливо рекомендується перенести на інший день – все одно домовитися ні про що не вдасться, тільки дарма витратите дорогоцінний час.

Рак

Нейтралізувати негатив, який накопичився у вас вдома, можна, розпочавши генеральне прибирання: потрібно не тільки вимити підлогу, але і, перебравши речі, винести на смітник те, чим ви давно не користуєтесь.

Лев

Нестача енергії, яку ви можете відчувати цього дня, не дасть можливості замахнутися на серйозні професійні досягнення, ліпше зосередитися на дрібних справах.

Діва

Фінансові операції цього часу знаходяться під суворою забороною: не варто не тільки здійснювати комунальні платежі, але і взагалі брати гроші до рук.

Терези

Незважаючи на притаманну вам інтелігентність і м'якість, знайдіть в собі сили дати відсіч тим, хто захоче сісти вам на голову, – в іншому разі доведеться йти у них на поводі.

Скорпіон

Не варто керуватися чужою думкою, навіть якщо на перший погляд вона здасться вам не позбавленою сенсу, – цього дня, як, втім, і будь-якого іншого, рекомендується жити власним розумом.

Стрілець

Як би вам ні хотілося допомогти комусь із знайомих, перенесіть "операцію" з його порятунку на інший час – швидше за все, з'ясується, що звернутися до вас його змусили корисливі спонукання.

Козеріг

Девіз дня вам промовляє: обережність понад усе – не розмовляйте з незнайомцями, не ходіть погано освітленими вулицями і не відчиняйте двері, якщо ні на кого не чекаєте.

Водолій

Не вступайте в суперечки, не сваріться і не вплутуйтесь у конфлікти – енергетичний пролам, який ви в результаті отримаєте, дуже довго не вдасться "залатати".

Риби

Не варто давати необдуманих обіцянок, швидше за все, ви не зможете їх виконати і в результаті заробите репутацію людини, якій не можна довіряти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: