На Малоголосківській збудують чергову житлову багатоповерхівку

c207e5660865a1eb4a9f18d0b51089b6

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового будинку на вул. Малоголосківській.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового будинку на вулиці Малоголосківській.

Зокрема, виконком видав громадянину Марковському та ТзОВ «Будівельна компанія «Глобус-М2020» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Малоголосківській.

Як розповів начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР Антон Коломєйцев, до проєкту рішення є зауваження від департаменту містобудування, зокрема забудовник має передати одне з приміщень у будинку для потреб міста.

Своєю чергою заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач заявив, що забудовник готовий долучитися до будівництва дороги у мікрорайоні.

«Ситуація там непроста, і є дуже багато роботи, але стосовно цього питання, то ці забудовники окрім того, що вони мають передати місту приміщення не менше 250 квадратних метрів на першому поверсі, то вони ще й зголосилися взяти участь в будівництві великої частини дороги. Це буде одна з ділянок, яка дозволить зробити дорогу до вулиці Під Голоском і суттєво покращить дорожню доступність для людей, які там вже придбали житло» – розповів Любомир Зубач.

Загальна площа двох земельних ділянок 0,3010 га, які є у комунальній власності і призначеня для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Гранична висота забудови визначена на рівні 51,98 м. Максимальний відсоток забудови ділянки – 31%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: