У Львові заборонили усі масові заходи

DSC_3817

Від сьогодні у Львові заборонені всі масові заходи.

Відсьогодні у Львові заборонені всі масові заходи.

Як розповів під час засідання виконавчого комітету міський голова Садовий, таке рішення було прийняте під час позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно з рішенням комісії, лише в окремих випадках можуть бути дозволені зібрання до 50 осіб, якщо воно стосується забезпечення життєдіяльності міста.

«Прийнято рішення заборонити будь-які зібрання на території міста Львова, враховуючи семінари, конференції, театральні вистави, форуми, презентації, відвідування бібліотек, медіатек, спортивних залів тощо. Виключення — тільки для офіційних структур, які здійснюють функціонування міста, області у надзвичайний період і за окремим рішенням штабу – але не більше 50 людей», – розповів Андрій Садовий.

За його словами, більшість нарад у мерії будуть відбуватися в режимі онлайн.

Крім цього, продуктовим магазинам та аптекам рекомендовано перейти на цілодобовий режим роботи.

«Рекомендуємо всім магазинам, які продають продукти харчування, та аптекам перейти на цілодобовий режим роботи або на режим роботи з розширенням графіку. Це потрібно для того, що люди могли прийти і купити необхідних товар в зручний час, уникаючи масового скупчення», – пояснив Андрій Садовий.

На засіданні комісії з питань ТЕБ і НС також вирішено виділити з резервного фонду міського бюджету до 50 млн. грн на закупівлю медичного обладнання та засобів індивідуального захисту.

Зокрема 4 млн грн на реконструкцію приміщення ізоляційного діагностичного корпусу дитячої лікарні на Орлика для термінового відкриття відділення невідкладної допомоги; 5 млн грн для придбання засобів індивідуального захисту, розхідних матеріалів, антисептичних та дезінфікуючих засобів та медикаментів для закладів охорони здоров’я міста; 500 тис грн для придбання засобів індивідуального захисту, антисептичних, дезінфікуючих засобів для працівників Центрів надання адміністративних послуг; 20 тис грн для придбання засобів захисту для ЛКП «Центр розвитку туризму»; 40 млн грн на поповнення статутного фонду лікарні швидкої медичної допомоги - для придбання медичного обладнання, а саме апаратів штучної вентиляції легень, моніторів пацієнта та апаратів для визначення газів у крові.

Крім цього Галицькій районній адміністрації  виділять 200 тис. грн на закупівлю обладнання, яке дозволить мити елементи благоустрою, йдеться про 4 апарати високого тиску Karcher.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: