У Львові затримали чоловіка, який за ніч викрав авто і майно готелю

крадіжка2

13 березня, близько 3-ї години ночі, патрульні 3 батальйону отримали виклик, про крадіжку на вулиці Князя Святослава. Заявник повідомив, що відвідувач готелю викрав на рецепції банківський термінал та електронний дзвінок і втік у невідомому напрямку.

Про це повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Прибувши на місце події, поліцейські спільно з персоналом готелю оглянули камери та дізнались, що всі особисті речі в тому числі й документи, чоловік залишив у своєму номері. Патрульні встановили його дані, ним виявився 36-річний тернополянин. Інспектори передали його опис усім екіпажам міста і викликали слідчо-оперативну групу.

В цей момент, екіпаж ТОРу отримав завдання про незаконне заволодіння транспортним засобом Dacia Logan на площі Святого Юра. Заявник повідомив, що допоки він був відсутній, невідомий чоловік в джинсах і готельних тапочках, підійшов до його автомобіля зі сторони пасажира, вихопив у дівчини телефон і коли вона вийшла з транспортного засобу, розбив його та сів у автомобіль і поїхав.

Прямуючи на місце події, в радіоефір від одного з екіпажів надійшла додаткова інформація, що автомобіль виявили покинутим на перехресті вулиць Київської та Генерала Чупринки, а зловмисник ймовірно пішов пішки в напрямку вулиці Сахарова.

Проїжджаючи вулицею Засядька патрульні роти ТОР, помітили оголеного чоловіка, який йшов тротуаром. Громадянин був схожий на розшукуваного за крадіжку в готелі. Поліцейські зупинили його, він не зміг пояснити де його одяг, плутався у поясненнях та не розумів де перебуває. Патрульні затримали чоловіка.

Інформація таки підтвердилась, цей чоловік і є тим 36-річним тернополянином, який ймовірно здійснив крадіжку в готелі, після чого, викрав автомобіль Dacia Logan та розбив телефон пасажирки.

Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за декількома статтями, а саме: за ч.1 ст.185 (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) ККУ та за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: