Україна на два тижні закриє кордон для іноземців

данілов

Україна через два дні на два тижні закриє кордон для іноземних громадян.Про це на брифінгу повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

Україна через два дні на два тижні закриє кордон для іноземних громадян.
Про це на брифінгу повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Через два тижні залежно від того, як буде розвиватися ситуація, ми на засіданні РНБО будемо ухвалювати наступні рішення. Всі громадяни України, які перебувають за кордоном, будуть мати змогу повернутися в нашу країну», — додав Данілов.

Також він уточнив, що ті українці, які повертатимуться з країн, де зараз вирує коронавірус, проходитимуть після повернення процедуру обсервації.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня по всій території України триває карантин. Не працюють навчальні заклади та місця дозвілля.

Відсьогодні у Львові заборонені всі масові заходи. Як розповів під час засідання виконавчого комітету міський голова Садовий, таке рішення було прийняте під час позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно з рішенням комісії, лише в окремих випадках можуть бути дозволені зібрання до 50 осіб, якщо воно стосується забезпечення життєдіяльності міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: