В Україні померла жінка, у якої вчора виявили коронавірус

померла

В Україні перша смерть від коронавірусу. Про це повідомила завкафедри інфекційних хворою національного медичного університету імені Богомольця Ольга Голубовська.

В Україні перша смерть від коронавірусу. Про це повідомила завкафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені Богомольця Ольга Голубовська.

Вранці, 13 березня, хвору на коронавірус жінку з Радомишля, що на Житомирщині, довелось під’єднати до апарату штучної вентиляції легень. Зранку вона перебувала у важкому стані.

В ОДА повідомили, що о 6 ранку стан жінки був важким – рівень кисню у легенях впав з 77 до 47%, через що її довелось під’єднати до апарату штучного дихання. Станом на 11 ранку, її стан стабілізувався, а рівень кисню у легенях піднявся до 67%.

Нагадаємо, що 70-річна жінка повернулась з Польщі до Радомишля ще 1 березня. Симптоми хвороби з’явилися ще раніше, втім до лікарні вона не зверталася й навіть навідалася на Львівщину.

також була інформація про те, що жінка хвора на коронавірус перебувала у Жовківському районі Львівської області, а не у обласному центрі, як повідомлялося раніше. Про це повідомили на міському оперативному засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: