Віднині діють обмеження на в'їзд у Словаччину

Slovakija

З 8 години 13 березня починають діяти обмеження у пропуску на територію Словаччини, запроваджені через поширення коронавірусу.

Дозвіл на в’їзд надаватиметься лише громадянам Словаччини та тим, хто має документи про постійне або тимчасове проживання в цій країні. Про це повідомила речниця Чопського прикордонного загону ДПСУ Олена Трачук, передає «Укрінформ».

«Відповідно до інформації, яка надійшла від Прикордонної поліції Словацької Республіки, з 8:00 13 березня цього року ними вводиться обмеження у пропуску на територію Словаччини. Дозвіл на в’їзд надаватиметься лише громадянам Словаччини та тим особам, які мають документи про постійне або тимчасове проживання на території Словацької Республіки», - зазначила Трачук.

У Чопському прикордонзагоні додали, що нині українські пункти пропуску на кордоні зі Словаччиною працюють у штатному режимі. 12 березня Влада Словаччини оголосила про запровадження в країні надзвичайних заходів протягом 14 днів у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Нагадаємо, станом на 21:00 12 березня, за даними Дослідницького центру системних наук та інженерії Університету Джонса Хопкінса, у світі загалом інфіковано цим вірусом 127 863 людей, померли від нього 4718 осіб, а число тих, хто одужав, складає 68310.

В Україні наразі підтверджено вже 3 випадки зараження новим типом коронавірусу. З 12 березня по всій країні введено карантин.

11 березня ВООЗ офіційно визнала коронавірус глобальною пандемією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: