Україна евакуює своїх громадян з охопленої коронавірусом Італії

5e6cc022a9da2961746832_820x360
Фото: Урядовий портал

Державна прикордонна служба має забезпечити першочергове здійснення контролю під час перетину державного кордону.

Кабінет міністрів України на засіданні 14 березня ухвалив рішення про евакуацію своїх громадян з охопленої новим коронавірусом Італії.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Уряд доручив Міністерству інфраструктури спільно з МОЗ, МЗС та МВС забезпечити невідкладну евакуацію громадян України із зони спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19 в Італійській Республіці.

На позачерговому засіданні 14 березня Кабінет Міністрів України також обговорив процедуру вивезення українських громадян. Зокрема,  Державна митна служба повинна буде оперативно оформити вантаж членів екіпажу та пасажирів літака, який здійснюватиме евакуацію.

Державна прикордонна служба має забезпечити першочергове здійснення контролю під час перетину державного кордону", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням УНІАН, Число померлих від коронавірусу в Італії за останню добу склало 250 осіб. Всього з початку спалаху померли 1266 осіб.

Про це заявив у п'ятницю глава Департаменту цивільного захисту Анджело Борреллі. Загальна кількість інфікованих в країні на даний момент становить 14 955 осіб. Раніше повідомлялося про 1016 жертв і 12 839 заразилися.

Таким чином рівень смертності в Італії підвищився до 7,2%. Вчора було 6,7%, позавчора 6,6%, 3 дні назад 6,2%, 4 дні тому 5,0%.

13 березня в італійській лікарні померла громадянка України, у якої виявили коронавірус COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: