У Чернівцях госпіталізували ще трьох хворих з підозрою на коронавірус

2020-01-21T172202Z_813382161_RC2HKE9BWK8Y_RTRMADP_3_CHINA-HEALTH-PNEUMONIA-GERMANY.JPG
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Трьох осіб госпіталізовано до інфекційного відділення обласної клінічної лікарні у Чернівецькій області з підозрою на коронавірус.

Про це повідомляє Чернівецька ОДА у Фейсбук.

"Сьогодні, 15 березня, до інфекційного відділення обласної клінічної лікарні госпіталізовано ще одного чоловіка з підозрою на COVID-19. Також до обласної дитячої клінічної лікарні госпіталізовано маму з дитиною. Усі ці пацієнти раніше контактували з особами, які мають підозру на коронавірус", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі їм надають відповідну медичну допомогу.

Як повідомляв УНН раніше, до Чернівецької області вже надійшли тест-системи для діагностики коронавірусу СОVID-19, які використовуються у лабораторному центрі.

Нагадаємо, у Чернівецькій області підтверджено два випадки корона вірусної інфекції. Перший випадок зафіксували 3 березня у мешканця Чернівців, який повернувся з Італії. Другий такий випадок підтвердили 12 березня у чоловіка з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

Станом на ранок 14 березня в Україні зареєстровано 3 лабораторно підтверджених випадки COVID-19: у Чернівецькій області – два випадки та в Житомирській – один летальний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: